Detta bildspel kräver JavaScript.

Två veckor i Belek är avklarade och därmed är även den sista lite tuffare sprint perioden mot EM över. Nu är träningen avklarad och nu lägger vi de sista passen mot EM på att hitta känsla, hitta fart och hitta en kontroll på alla detaljer som ingår i ett lopp och vila. Träningen mot det här mästerskapet har varit väldigt annorlunda framförallt så har jag tränat hårdare och tätare inpå mästerskapet så det ska verkligen bli spännande och se vad de ger för resultat.
Först upp under EM är 100m bröstsim det går första dagen den 16 Maj. OS kval 59,81. Vore såklart en dröm.
50m bröstsim går på Fredag.
Ovan är lite bilder ifrån lägret.

 

Categories:

No responses yet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: