IMG_3088

Dag 1 är klar och 100 bröstsim är klart för min del. Tiden 1:01,8 är inte något jag är super stolt över. När jag bryter ner loppet i delar så är tiderna (12,81-15,81) 28,62- (15,8-17,4)-33,2.
28,6 är en ok öppning och är på tangerad tiondel som när jag satte mitt personbästa. Däremot under hemgången saknas det ca en sekund.

Problemet är dock inte uthålligheten jag skulle säga att den är på sin plats. Problemet sitter i utförandet av de första femtiometerna jag hamnade i en väldigt spänd simning, oteknisk simning vilket gjorde att jag slösade för mycket energi under de första femtio meterna.

Även fast jag inte var nära det målet jag hade satt upp för mig själv och även fast jag får börja räkna ner igen från 4 år (OS 2020). Så ska jag se något positivt så rör det sig i rätt riktning. 1:03 ifjol, 1:01,8 nu frågan är vad blir det för tid i sommar?

Tack så jätte mycket för all support ni har gett mig. Det betyder allt!

Categories:

No responses yet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: