Då var SM över för denna del! Shit vilket roligt SM! 

För min egen del så var ett ett riktigt bra SM en bra genomkörare mot VM i Kanada. Jag är väldigt nöjd med båda minatt resultat men framförallt min hundring, starten var sådär första och andra vändningen sådär men simningen framförallt sista 75m kändes riktigt riktigt bra. jag hade bra tryck, bra grepp och jag fick med mig farten igenom draget på ett för mig skönt sett. Det var länge sedan jag hade den känslan! Senaste åren har jag saknat minst en av de tre grunderna. 50m var lika där riktigt bra starten sisådär, vändningen var bra och andra 25m var riktigt bra. Faktiskt är jag så nöjd med simningen att jag tills imorgon när jag är på träningen struntar i hur dåliga mina starter var och är nöjd tills jag kommer till träningen imorgon. 👍 2 SM guld för femte året i rad kan jag inte vara mer än nöjd med! Vill ni se mina lopp kika in nedan!

100m bröstsim Final 50 bröstsim Final

Det var många som simmade riktigt bra men främst är jag riktigt imponerad av både Adam Paulsson och Victor Johansson hur de genomför sina spec lopp! Svenska rekord, personbästan inte en gång utan fler gånger under flera dagar! Det är riktigt imponerande! Det är bara två av många det känns som att de flesta grenarna under SM har varit tuffare än tidigare år oavsett gren. Kul! 

För SSS del så har vi också många bra prestationer riktigt kul! Återigen stort grattis Wilma till ditt jsm silver och ditt jsm brons! 
Jag vill passa på att tacka Ulrika och Per för att jag fick låna eran lediga lägenhet och jag vill också tacka familjen Fürst som är lika gästvänliga och köper mig och Axel sova hos dem innan vi åker hem till Österrike för att träna igen. 

Återigen vill jag tacka mina sponsorer Sundsvalls simsällskap, SOK, Simförbundet, Swimstore, Bilbolaget, B3IT Sundsvall samt min senaste guld sponsor CN3 för att ni gör det möjligt för mig att satsa mot OS i Tokyo! och tack till alla er som stöttat/ gratulerat mig de senaste dagarna! Det uppskattas mycket! 😊

Categories:

No responses yet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: