I helgen var mitt sista stopp inför VM i Kanada. Den här gången tävlade jag i Österrike på deras öppna nationella mästerskap som betyder att internationella simmare får delta. Tävlingen i sig håller högklass framförallt arrangörsmässigt och dessutom med riktigt bra förutsättningar.  Dag 1 så ställde jag upp i 100m bröstsim. I försöken så var målet simma på tryck och gärna på 59,0 ungefär som på SM i början på November men utan rakning och efter gym och hård fysträning. Resultatet blev 59,75 och 59,33 på kvällen. Det blev en första plats!
Här kan ni se mitt lopp. 100m Bröstsim final

Dag 2 under försöken simmade jag även 50 fjäril. Där var de inte så mycket taktik det var mest bara att sprinta loss i något annat än bröstsim 25,07 och en 8 tid till finalen. Dock simmade jag bara på morgon eftersom jag skulle träna efter passet.
Här kan ni se mitt lopp. 50m fjäril

Dag 3 simmade jag 50m bröstsim där målet var att hitta en bra öppningsfart på morgonen för att på kvällen bara maxa (12,33-15,17)27,50 och på kvällen 12,69-14,47 (27,16)
Här kan ni se mitt lopp. 50m bröstsim

I helhet är jag nöjd med mina resultat och det bådar gott inför kommande VM nu är det bara några dagar kvar innan vi åker. Jag ser verkligen fram mot det!

Vi hörs!

Categories:

No responses yet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: