Bildbyrån  Fotograf: Joel Marklund

Bildbyrån
Fotograf: Joel Marklund

Under 2007 så dog min farfar i cancer. Jag har alltid saknat honom mycket och desto äldre jag blivit desto mer har jag önskat att jag haft mer tid tillsammans med honom. Jag vill bidra till att fler får leva längre med sina nära och kära.

Så här är det. Enligt statistik från cancer fonden har idag ungefär 1 av 20 personer i Sverige någon form av Cancer. Det är väldigt många och dödligheten är hög. Många har en nära eller känner någon som har fått beskedet. Jag själv har aldrig fått det beskedet själv men jag vet hur det känns att få höra att en vän eller att någon nära har fått det.  Det är riktigt jobbigt. Jag har funderat på detta ett tag och nu vill jag verklighets ställa det.

Inför VM kommer jag starta två stycken insamlingar mot cancer. Ena representerar bröstcancer och den prostata cancer.

Så här kommer det att gå till NI mina läsare och följare får rösta på vilken färg på badbyxorna jag ska använda under 100m bröstsim på VM. Röda/rosa står för bröstcancer och blåa står för prostatacancer. Vars sida med mest insamlade pengar bestämmer vilken färg jag kommer att använda. Oavsett vad ni röstar på och vad resultatet blir så går 100% av pengarna till Cancerfonden.

Genom att SMSa ”BESEGRA 38648” till 72988 för att rösta på röda/rosa tävlingsbadbyxor. 

Genom att SMSa ”BESEGRA 49919” till 72988 för att rösta på Blåa
tävlingsbadbyxor.

En röst kostar 50kr. 

Dela vidare så att fler kan vara med och hjälpa till!

Categories:

No responses yet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: