sweswimteam

Fotograf Anna

Resultat under Världsmästerskapen
100m bröstsim placering 24a & 0,7s över det svenska rekordet
50m bröstsim placering   10a  & med nytt svenskt rekord.

I efterhand är jag nöjd med mitt VM. Mitt första lopp 100m bröstsim gick sådär. Efter en dålig start hamnade jag långt efter banan bredvid mig. Jag han ikapp innan loppet var slut men tyvärr räckte inte det till en semifinal. Loppet kändes väldigt osäkert och instabilt jag hittade inget riktigt bra tryck och klipp i min simning. Men det blev bättre och bättre desto mer jag kom ut ur jetlaggen. Mot den senare halvan av VM kändes det riktigt bra igen. Nåja antingen vinner eller lär man sig. Gör man de förlorar man aldrig. 🙂

15380494_1287556664623988_424917859382612616_n.jpg

Fotograf Josef

Senare under VM gick det två stycken lagkapper som gick mycket bra.
Den första  lagkappen var 4*50 medley mixed där slutade laget som sjua i finalen och jag hade den fjärde snabbaste delsträckan (25,69) av alla under finalen. Den andra lagkappen 4*50 medley herrar slutade laget ännu en gång på en sjunde plats den här gången hade jag näst snabbaste delsträckan (25,59) under VM finalen vilket jag är mycket nöjd med.

Skärmavbild 2016-12-15 kl. 11.27.26.png

Fotograf: Josef 

50m bröstsim gick under näst sista dagen där jag i semifinalen sätter nytt personbästa och tillika Svenskt rekord. En tionde placering på VM. Slutsatsen i att jag är näst snabbast av alla i lagkappen men endast en tionde placering individuellt är att mina växlingar håller högre internationell standard än vad mina starter gör. Vi kommer göra några större förändringar i starterna inför nästa säsong för att komma åt dessa problem.

 

jagrosaochblatt

Bildbyrån Fotograf: Joel Marklund

Under VM startade jag en insamling mot cancer. Idén var att ni mina läsare och följare fick rösta på vilken färg på badbyxorna jag skulle använda under 100m bröstsim. Blåa stod för prostatacancer och Rosa stod för bröstcancer. Jag är mycket nöjd med det resultatet, tillsammans samlade vi in 2750kr till cancerfonden. Jag kommer starta liknande insamlingar i framtiden så håll utkik i mina sociala kanaler så ni inte missar nästa gång.

Om du har röstat utan att mailat din adress till mig gå in på kontakt på min sida och skicka din adress till mig där skickar jag ett tack kort till dig.

Imorgon reser jag till Amsterdam för att simma långbanesäsongens första tävling sedan åker jag hem! Äntligen!
God jul allesammans.

Categories:

No responses yet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: