Då var den här säsongen slut. Säsongen avslutas med en tävling i Amsterdam som resulterar i en vinst på 100m bröstsim (1:01,07  28,83-32,24) och heat vinst på 50m bröstsim (27,65 jag ställer inte upp i finalen). Jag ska inte ljuga, jag är väldigt nöjd med dessa tider.
1:01,07 är den bästa tiden jag gjort på två år och 27,65 tror jag bara är slagen av EM finalen i London i våras. Jag är rakad och ”toppad” men trött och jetlaggad ifrån VM i Kanada och det syns framförallt under första 50m under 100m bröstsim att jag inte riktigt har samma klipp i simningen som jag brukar ha. Det blev inte många timmars sömn inatt tyvärr och det gör såklart att jag är ännu mer nöjd med resultatet.

Nu åker jag hem tar en dag ledigt och sedan börjar grundsäsongen igen! Det ser jag verkligen fram mot!
Citius, Altius, Fortius Allihopa!

Inom kort kommer jag släppa mycket spännande information om ett simläger som jag kommer driva under Augusti månad nästa år! Vill du vara med på årets roligaste simcamp 2017! Gå in på Kontakta mig välj Skagius Swim Camp så ser jag till att du får all information du behöver så fort den finns tillgänglig!! Ni som redan har svarat på min på intresse enkäten behöver inte göra detta! Dela gärna vidare! Desto fler som är med desto roligare blir lägret!

God jul och gott nytt år!

Categories:

Tags:

No responses yet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: