Season final done! Skagius Swim Camp!

Då var den här säsongen slut. Säsongen avslutas med en tävling i Amsterdam som resulterar i en vinst på 100m bröstsim (1:01,07  28,83-32,24) och heat vinst på 50m bröstsim (27,65 jag ställer inte upp i finalen). Jag ska inte ljuga, jag är väldigt nöjd med dessa tider.
1:01,07 är den bästa tiden jag gjort på två år och 27,65 tror jag bara är slagen av EM finalen i London i våras. Jag är rakad och ”toppad” men trött och jetlaggad ifrån VM i Kanada och det syns framförallt under första 50m under 100m bröstsim att jag inte riktigt har samma klipp i simningen som jag brukar ha. Det blev inte många timmars sömn inatt tyvärr och det gör såklart att jag är ännu mer nöjd med resultatet.

Nu åker jag hem tar en dag ledigt och sedan börjar grundsäsongen igen! Det ser jag verkligen fram mot!
Citius, Altius, Fortius Allihopa!

Inom kort kommer jag släppa mycket spännande information om ett simläger som jag kommer driva under Augusti månad nästa år! Vill du vara med på årets roligaste simcamp 2017! Gå in på Kontakta mig välj Skagius Swim Camp så ser jag till att du får all information du behöver så fort den finns tillgänglig!! Ni som redan har svarat på min på intresse enkäten behöver inte göra detta! Dela gärna vidare! Desto fler som är med desto roligare blir lägret!

God jul och gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s